OHJELMISTO

BUDDHAMINDFUCK

Lisätietoja

Raikkaan rietas näytelmä polttavasta halusta, henkisestä koti-ikävästä ja naurettavuuksiin lipsahtavasta inhimillisestä ponnistelusta.

Esitys pohjaa L. Frank Baumin Ihmemaa Ozin tematiikkaan ja henkilöhahmoihin sekä ihmisten henkilökohtaisiin kokemuksiin henkisestä harjoittamisesta ja meditoinnista.

ENSI-ILTA 7.9.

YOUTH - A NARRATIVE

Youth – a Narrative on kaksinkertaisen viihdyttävä esitys. Se koostuu kahdesta peräkkäin esitettävästä soolosta, jotka Jouni Järvenpää ja Antti-Juhani Manninen ovat suunnitelleet toisilleen.

ENSI-ILTA 2.11.

Lisätietoja

PALUU HETEROIDEN PLANEETALLE

Avaruusmyrsky heittää avaruusasema Gaylactican pois radalta ja hätälasku on väistämätön. Glitterkuomu avautuu, ja aluksen henkilöstö joutuu toteamaan: planeetta riutuu alistettuna heterouden ylivallassa ja kaikki muunlainen rakkaus on lakannut olemasta. Vai onko sittenkään?

ENSI-ILTA 7.12.

Lisätietoja

NOOAT - SILLÄ HÄN OLI HERRALLE MIELUINEN

Tätä on odotettu-  Tehdas Teatterin ja Aurinkobaletin yhteistuotanto! Nooat hyöyttää näyttämölle täyslaidallisen nukketeatteria ja tanssitaidetta. Nooan arkista ja suuresta tuhotulvasta ammentava esitys leikittelee Raamatun ikiaikaisella tarinalla yhdistellen siihen omaehtoista maailmanluomista ja lajivalintaa

ESITYKSIÄ 10. - 29.11.

Lisätietoja

SAARI AJAN RAJALLA

Ympäristöuutiset saavat ahdistuneeksi. Onko aikamme lopussa? Osaisimmeko enää elää luonnon ehdoilla? Saari ajan rajalla luo tilan surun kokemiselle, jakamiselle - ja eteenpäin katsomiselle.

ESITYKSIÄ 15. - 26.8.

Lisätietoja

VIERAILU: RÄÄHKÄN LUKU

Se on taas täällä, vain kaksi esitystä lokakuun pimenevässä illassa…

”Teos Räähkän luku on epäilemättä ravisuttavin teatterielämys, jonka olen hetkeen kokenut. Minua pelotti, panetti ja rakastuin. Mitä muuta taiteelta voi pyytää?”

-Katsojakommentti

ESITYKSIÄ 20.10.

Lisätietoja

VIERAILU: ARJEN YKSINÄISET

Arjen yksinäiset on yritys valottaa omaa puhdasta sisintämme ja kurkottaa ulos vangitsevien rooliemme varjoista. Esitys liikkuu niillä rajapinnoilla, joissa lähellemme astuu ”joku toinen”. Se kysyy mitä kaikkea meihin onkaan sisäänrakennettu ja mistä olemme oppineet kaiken minkä luulemme tietävämme.

ESITYKSIÄ 19. - 20.11.

Lisätietoja

TEHDAS Teatteri

Manilla

Itäinen Rantakatu 64

20810 Turku

OHJELMISTO