OHJELMISTO

MANIFESTI

Manifesti on vakiinnuttanut asemansa kotimaan pienfestivaalien joukossa. Nykytanssiin, näyttelyihin ja fyysiseen teatteriin keskittyvä tapahtuma levittäytyy eri puolille idyllistä Manillan tehdaskiinteistöä.

TAPAHTUMA 6.-15.9.

Lisätietoja

BUDDHAMINDFUCK

Raikkaan rietas näytelmä polttavasta halusta, henkisestä koti-ikävästä ja naurettavuuksiin lipsahtavasta inhimillisestä ponnistelusta.

Lisätietoja

ENSI-ILTA 7.9.

NEW PERFORMANCE TURKU

Kansainvälinen performanssitaiteen festivaali kokoaa jo seitsemäntenä peräkkäisenä vuonna yhteen taiteilijoita, asiantuntijoita ja monipuolisia yhteistyökumppaneita.

TAPAHTUMA 21.-23.9.

Lisätietoja

ILLUMINIUM - KLUBI

Kolme ainutkertaista sessiota, jotka askel kerrallaan johdattavat säteilevään ensi-iltaan.

TAPAHTUMA 25.9.

Lisätietoja

VIERAILU: RÄÄHKÄN LUKU

Se on taas täällä, vain kaksi esitystä lokakuun pimenevässä illassa… Räähkän luku on nukketeatteria ja äänitaidetta, roisia rituaalia ja elektronista loitsintaa.

ESITYKSIÄ 20.10.

Lisätietoja

YOUTH - A NARRATIVE

Youth – a Narrative on kaksinkertaisen viihdyttävä esitys. Se koostuu kahdesta peräkkäin esitettävästä soolosta, jotka Jouni Järvenpää ja Antti-Juhani Manninen ovat suunnitelleet toisilleen.

ENSI-ILTA 2.11.

Lisätietoja

NOOAT - SILLÄ HÄN OLI HERRALLE MIELUINEN

Nooan arkista ja suuresta tuhotulvasta ammentava esitys leikittelee Raamatun ikiaikaisella tarinalla yhdistellen siihen omaehtoista maailmanluomista ja lajivalintaa

ESITYKSIÄ 10. - 29.11.

Lisätietoja

KABAREE KOOKOS - TONS OF ROUGE

Karnevalistinen Kabaree Kookos pölyttää surutta ristiin taiteen ja viihteen, ravistelee ennakkoluuloja ja karkottaa arjen silmänkantamattomiin.

KLUBI 17.11.

Lisätietoja

VIERAILU: ARJEN YKSINÄISET

Arjen yksinäiset on yritys valottaa omaa puhdasta sisintämme ja kurkottaa ulos vangitsevien rooliemme varjoista. Esitys liikkuu niillä rajapinnoilla, joissa lähellemme astuu ”joku toinen”.

ESITYKSIÄ 19. - 20.11.

Lisätietoja

PALUU HETEROIDEN PLANEETALLE

Avaruusmyrsky heittää avaruusasema Gaylactican pois radalta ja hätälasku on väistämätön.

ENSI-ILTA 7.12.

Lisätietoja

TEHDAS Teatteri

Manilla

Itäinen Rantakatu 64

20810 Turku

OHJELMISTO