KABAREE KOOKOS

- TONS OF ROUGE -BURLESKIKLUBI

Käsinpoimittuja helmiä taiteen tältä ja tuolta puolen, meiltä ja muualta!

Karnevalistinen Kabaree Kookos pölyttää surutta ristiin taiteen ja viihteen, ravistelee ennakkoluuloja ja karkottaa arjen silmänkantamattomiin. Marraskuun Tons of Rouge -klubi sykkii kaikissa punaisen sävyissä ja lupaa illan täydeltä tulipunaisia kukkia, pelleneniä, puuterihuiskuja, rakkautta ja raadollisuutta! Luvassa jälleen kerran nauruun tikahtumista, veret seisauttavia elämyksiä ja silmiä häikäisevää visuaalisuutta muun muassa burleskin, komedian, nukketeatterin ja kuvataiteen keinoin teille tarjoiltuna - ole tervetullut!

 

Rakkauden punakaartissa nähdään muun muassa mielikuvituksen rajoja rikkova Hedo Luxe, Hampurin helmi Golden Treasure, verraton voimanainen Olivia Rouge, hillittömän hurmaava Vera D’Vil, kutkuttava Tickles ja menneiden vuosikymmenten tuulahdus Veda Decadenza. Lisäksi lämpiöön rakentuu kurittomien kirjontapistojen mininäyttely á la Suvi Solkio.

 

Ohjelmapaljastuksia luvassa pitkin matkaa, seuraa kuulumisia Facebookissa ja Instagramissa. Lisätietoja myös sivuilta www.pineappleparadise.fi/kabareekookos.

Osta Liput

30€

ei varauksia teatterin kautta

Kesto: 20.00 - 01.30

K-18

ESITYKSET